SUBSTITUTIU DE L’OU VALPIFORM SENSE GLUTEN

A casa nostre, a Nina’s Cakes, des de molt abans de la creació d’aquest projecte estàvem ja  molt sensibilitzats pels problemes que es deriven de les intoleràncies alimentàries. I ara desprès de tenir una botiga on tot el que es fa a l’obrador és sense gluten, continuem investigant i buscant nous productes conscients de la importància d’altres al·lèrgens.

Avui us presentem el substitutiu de l’ou Valpiform. Un producte pensat per tots aquells que han de seguir una dieta lliure de derivats de l’ou, o volen eliminar-lo de la seva dieta habitual.  És 100% lliure d’ou, i a més no conté altres al·lèrgens problemàtics com el GLUTEN,  la SOIA o els CACAUETS. La marca Valpiform mereix tota la nostre confiança ja que són especialistes des de 1990 en donar servei a les necessitats d’intolerants i al·lèrgics i proposant gammes completes i variades de productes sense gluten i altres al·lèrgens

D’insuperable sabor el substitutiu de l’ou Valpiform  és molt fàcil d’utilitzar, només s’han de barrejar 10 g de producte amb 40mL d’aigua per obtenir la equivalència d’un ou. I no tan sols és útil en rebosteria, sinó que també és fantàstic per fer truites, arrebossats deliciosos etc.

Així que des d’aquí us animen a que el proveu!

Esta entrada también está disponible en: Spanish

No comments yet.

Deixa un comentari

By Infordisa Cloud